Lifting the Lid on Lobbying – Towards Transparency, Integrity and Equality of Lobbying in Bulgaria

Lifting the Lid on Lobbying in Bulgaria

Актуално

Европейският офис на Трансперънси Интернешънъл организира пресконференция и дискусия на тема „Лобирането в Европа: какво е истинското влияние на лобирането?“

27 March 2015

Европейският офис на Трансперънси Интернешънъл, световната коалиция за борба с корупцията, организира прес-конференция и дискусия на тема „Лобирането в Европа: какво е истинското влияние на лобирането?“. Събитието ще се състои на 15 април 2015 година в Брюксел, Белгия. В рамките на събитията ще бъде представен регионалният доклад „Лобирането в Европа: скрито влияние, привилегирован достъп“.

Пресконференцията ще започне в 10:00 ч. в Résidence Palace-International Press Center на адрес „Rue de la Loi“ 155, Зала „Passage“.Дискусията ще започне в 16:30 ч. в сграда Пол Анри Спаак на Европейския парламент, зала PHS 7C50.

В събитието ще вземат участие Карл Долан, директор на Европейския офис на Трансперънси Интернешънъл, г-жа Елена Панфилова, заместник-председател на Трансперънси Интернешънъл, представители на национални представителства на организацията, членове на Европейския парламент, служители на Европейската комисия.

За допълнителна информация: Janina Berg, jberg@transparency.org

eu

Co-funded by the
Prevention of and Fight against Crime
Programme of the European Union